dilluns, 8 de juliol del 2013

VISCA ELS NUVIS!

Matinada d’un diumenge de finals de maig. La Carlota està allotjada en una bonica habitació de la segona planta de l’Hotel Imperial Palace. S’ha desvetllat i no és capaç de tornar a agafar el son, així és que es posa la seva bata i decideix sortir al balcó a prendre una mica la fresca.
 
Ja a fora, amb els braços recolçats sobre la freda barana, la Carlota contempla una espectacular lluna plena que llueix majestuosa sobre la foscor de la nit. Després, abaixa els ulls a poc a poc i gaudeix de la vista esplendorosa dels jardins de l’hotel sota la llum encisadora de la lluna. Inspira profundament, les flors dels cuidats jardins desprenen aromes embriagadores. I allí els veu. En un racó una mica arrecerat dels jardins, la Carlota hi descobreix una parella de nuvis. I, en silenci, els observa.
 
Tot i que la primavera ja és ben entrada, les nits encara són fresques,però això no sembla importar gens a la parella. Ella porta un espectacular vestit blanc de núvia i, a ell, la blancor de la flor que porta a la solapa li ressalta sobre la foscor de l’americana. I allí, entre les oloroses flors, il·luminats per la llum de la lluna plena i sota l’espectant mirada de la Carlota, la parella s’entrega l’un a l’altre fent l’amor apassionadament.
 
La Carlota pensa que l’amor d’aquella parella és tan intens que ni tan sols han tingut temps d’arribar a l’habitació de l’hotel. Ella pensa que de ben segur han estat menjant-se amb la mirada durant tot el dia, però durant la festa del casori no han pogut gaudir de cap instant a soles, de cap moment íntim, i ara, finalment sols es lliuren frenèticament als plaers de l’amor. La Carlota els mira entendrida mentre rememora amb nostàlgia la seva nit de noces i recorda com n’és de fort i apassionat l’amor d’una parella acabada de casar.
 
El que la Carlota no sap és que ell, aquest matí, tot nerviós, s’ha presentat a casa d’ella amb un preciós ram de núvia a la mà  i que, després de llegir-li el vers davant tots els presents, l’ha acompanyada fins a l’església, i que junts han recorregut el llarg passadís fins a l’altar, on impacient els esperava el nuvi, el seu millor amic. El que la Carlota tampoc sospita és que avui, el nuvi ha begut massa i que ara mateix es troba dormint la mona entre els llençols de seda de l’espectacular Suite Nupcial de l’Hotel Imperial Palace, mentre la núvia i el padrí gaudeixen d’un memorable polvo clandestí.