dimecres, 28 de gener de 2015

ENAMORADISSA

Al llarg de la meva vida he anat coneixent homes encisadors i ben diferents. De molts d'ells me n'he acabat enamorant una mica.

Una vegada vaig conèixer un home que feia unes abraçades intenses, d'aquelles que et deixen sense alè i et fan tremolar les cames.

Una vegada vaig conèixer un home que sabia escoltar el que jo deia amb paraules i el que deien els meus ulls, que no sempre era el mateix.

Una vegada vaig conèixer un home encoratjador, que sempre em deia "-Ànims!Tu pots aconseguir-ho tot!".

Una vegada vaig conèixer un home que tenia una gran passió, la música, i va saber aconseguir que també fos la meva.

Una vegada vaig conèixer un home expert en natura i senderisme, i va fer que jo descobrís el plaer de les excursions a l'aire lliure.

Una vegada vaig conèixer un home al que li agradaven, tant com a mi, els llibres, els escrits i les paraules.

Una vegada vaig conèixer un home que aconseguia que toqués el cel quan feiem l'amor.

Finalment, aquesta nit sóc feliç perquè t'he conegut a tu. Només m'ha calgut un instant per saber que tu tens tot allò que dels altres em va enamorar. Sé que tu seràs tot el que jo vulgui que siguis. Tu seràs el que m'abraci quan ho necessiti, el que m'escolti, el que m'encoratgi, el meu músic, el meu escriptor, el meu conseller, el meu amic, el meu amant,...

Aquesta nit, cansada m'he posat al llit, he aclucat els ulls i entre somnis has aparegut tu, t'he conegut i m'has robat el cor. Si us plau, que ningú em desperti!