divendres, 9 d’agost del 2013

EULÀLIA, LAIA I LALI

L'Eulàlia és feliç amb en Víctor de Barcelona. Ell és un home sensible, amorós i cosmopolita. A través d'en Víctor, l'Eulàlia ha descobert el gust per l'art en totes les seves vessants. Ell li ha fet descobrir el plaer de la lectura, el bon cinema, el gust pel teatre i l'òpera, li ha ensenyat a gaudir de la música clàssica i a disfrutar de visites a museus i galeries d'art. En Víctor és un sibarita, al seu costat ha tastat el millor sushi i ha après a degustar bons vins. L'Eulàlia i en Víctor gaudeixen fent l'amor entre llençols de seda mentre sonen clàssics com Mozart, Beethoven o Chopin.
 
La Laia és feliç amb en Joan de Miravet. Ell és un home senzill, vitalista, amant de la natura i de la seva terra, Catalunya. A través d'en Joan, la Laia ha descobert el gust per la vida rural, ha après a viure a l'aire lliure, a gaudir dormint sota les estrelles a l'estiu i a encendre un bon foc a l'hivern. En Joan li ha ensenyat a assaborir la cuina cassolana catalana, menjant tot allò que la terra dóna si es cuida amb amor i paciència. D'ell també ha après a beure a galet tot fent servir el porró. La Laia i en Joan gaudeixen fent l'amor sota les estrelles, mentre de fons s'escolta el carrisquejar dels grills o alguna balada catalana.
 
La Lali és feliç amb en Manu de Salou. Ell és un home divertit i extrovertit, amant del gimnàs i de les festes. A través d'en Manu, la Lali ha descobert el gust per cuidar-se el cos. La Lali ha après a abillar-se amb cremes, maquillatges i perfums i a escollir la roba que la fa sentir més maca i exuberant. A través d'en Manu ha conegut infinitat de gent i ha après a gaudir dels mojitos i de les festes a la platja o en discoteques. En Manu li ha demostrat que el menjar ràpid és gustós i un bon aliat de les nits de farra. La Lali i en Manu gaudeixen fent l'amor després de ballar tota la nit, abans que el dia comenci a despuntar, sobre la sorra de la platja o dins del cotxe, mentre de fons va sonant l'últim èxit del moment.
 
Eulàlia, Laia i Lali tres variants d'un mateix nom. Tres noms per a una mateixa dona. Una única dona que es vesteix d'Eulàlia, de Laia o de Lali segons vol viure aquell dia i aquella nit. Una única dona que queda amb en Víctor, en Joan o en Manu, segons el seu estat d'ànim, segons allò que li demana el cos cada nou dia. Ella hauria trobat el seu amant perfecte si aquests tres homes, a l'igual que ella, també fossin un de sol, però les coses no són tan fàcils. Ella no es dóna per vençuda i, mentre continua buscant la parella perfecta, gaudeix de tres homes que li han robat el cor. Però, fins quan podrà seguir guardant el seu secret?