dilluns, 24 de març del 2014

LLUNA PLENA

Aquell vespre havia sortit de tapes amb les amigues. Juntes van recòrrer tota mena d'establiments, degustant infinitat de deliciosos i sorprenents tastets gastronòmics, acompanyats de cervesetes, vins i sidres.

En un dels bars, van coincidir amb un noi d'ulls encisadors, barba de pocs dies i un cos d'escàndol, que, des del final de la barra, no deixava de mirar-les. Entre ella i el noi va començar un intercanvi de mirades inquietants i sostingudes i entre ella i les amigues rialletes i comentaris morbosos i lascius. I quan ell, per abandonar el local, va passar pel costat d'ella, diposità un petit obsequi a la seva mà, tot xiuxiuejant-li a cau d'orella "perquè tu i les teves amigues acabeu de passar una bona vetllada". A la mà li havia deixat un "mai". "I, per què no?"- van pensar elles. I en sortir del bar, el van encendre i se'l van fumar, passant-lo de mà en mà. Fotos, xerrades, riures, secrets compartits i els darrers bars per visitar. Una nit fantàstica!

Molt més tard, s'acomiadà de les amigues i tornà cap a casa. De camí, es notava els ulls espurnejants i el cap emboirat per l'efecte de l'alcohol i d'allò fumat. Del darrer local que restava obert en sortia, esmorteïda, una dolça música de violins i, de sobte, el noi del "mai" li somreia des del llindar de la porta. Ella li tornà el somriure. S'atançaren l'un a l'altra i començaren a xerrar i a caminar plegats, com si es coneguessin de tota la vida. El seu nom era Adam Wolf, de pare anglès i de mare catalana. Un paio encantador.

El cel estava encapotat, els núvols no deixaven copsar la brillantor de cap estel. Malgrat tot, la nit era càlida, ideal per a passejar. Sense saber com, les seves passes els acabaren portant a un petit parc, un xic amagat. I allí va començar tot. O potser havia començat unes hores abans, en aquella barra de bar... Petons dolços i tímids en un primer moment, humits i apassionats després. Les mans grapejant el cos de l'altre desesperadament, amb ànsies inquietes. Sexe amb algú desconegut. Sexe molt excitant. Penetració desitjada.

I, en aquells moments, la fosca nit els féu un regal inesperat. Una breu brisa s'aixecà de sobte i va fer moure els núvols tot destapant de mica en mica una preciosa lluna plena, que els banyà amb la seva claror. I des d'aquell moment, el sexe esdevingué més fort i animal. Les embranzides d'ell es tornaren profundes, fortes i salvatges. I a cada sotrac, les ungles d'ell se li clavaven més i més a la carn, encetant-li la pell. El plaer esdevingué dolor. Li feia mal. La barba de l'Adam li semblà de sobte més densa, més espesa, més poblada i li féu l'efecte que els cabells també li havien crescut. Ell arribà al clímax deixant anar un crit esfereïdor i es deixà caure amb totes les seves forces sobre ella enfosant-li al coll unes dents blanques i esmolades. Una mossegada brutal i irrefrenable que li féu perdre el sentit.

De sobte, ella es desperta pantejant. El sol del matí penetra per les escletxes de la persiana mal abaixada de la seva habitació. Se sent malament i recorda la boja nit viscuda amb les amigues. Es promet a ella mateixa que és la darrera vegada que beu tant, l'alcohol sempre li acaba passant factura al dia següent. Esgarrifada recorda el malson de sexe ferotge que l'ha fet despertar alterada. Cansada, sense esma i mig despullada s'aixeca del llit i va cap al lavabo a la recerca d'un analgèsic que li tregui l'horrible mal de cap que té. Adolorida, aixeca el cap vers el mirall i s'horroritza en contemplar el seu reflexe en ell, unes brutals esgarrapades li recorren el cos. I allà, penjada del mirall amb cinta adhesiva, una breu nota escrita amb tinta vermella: "I am a wolf, baby!".